Hyttestil.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fri frakt på kjøp over 1000,- Lynkjapp levering Personlig service

Om oss

Hyttestil er en nettbutikk som spesialiserer seg på å selge interiør og møbler til hytter. Siden 2015 har vi forsøkt å skape den rette hyttestemningen med å kombinere det gamle interiøret med sjel og friske opp med nyere ting. Hos oss skal det være mulig å finne både rimelige og eksklusive produkter til hytta ved sjøen eller på fjellet– så her er det noe for alle! 

Vi er stadig på messer og elsker å følge med på markedet etter nyheter og spennende produkter som ikke alle andre har. 

Husk at vi har gratis frakt på ordre over 1000,- og gjør vårt beste for å sørge for en lynrask levering.

Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

 

MILJØ

Helt siden starten i 2015 har hensyn til miljøet vært viktig, vi er stolte av å kunne si at vi til dags dato kun har sendt varer i brukt papp. Vi gjenbruker esker vi får varer i og har gjennom årene vært så heldige å få esker fra naboer, venner, andre bedrifter osv. Det er ikke alltid like lekkert men vi sparer miljøet.❤️ 
Vi prøver bla og jobbe med leverandører som er Fairtrade, som feks. Gry&Sif. Vi tilbyr ikke fri frakt/retur og håper dette gjør at miljø fotavtrykket vårt blir mindre. (Du får fri frakt ved kjøp over 1000,-)  

Vi har showrom, lager og kontor i Neverveien 13, 3086 Holmestrand hvor vi også bor, så her sparer vi mye på drivstoff og oppvarming. Når det gjelder møbler og store produkter har vi gjort avtaler med leverandører om at produktene blir sendt fra leverandørene direkte til kunden. Her sparer vi miljøet for mye. Vi jobber stadig for å finnne miljøvennlige løsninger i vår bedrift. 

Historien bak: 

I 2010 var jeg  (Inger Nereng Thorhallsson) og ektemannen min på sykkeltur på Ringebufjellet. Lite visste vi at den turen skulle resultere i et nytt levebrød.  Vi hadde leid oss et stabbur på Ringebufjellet og var på sykkeltur da vi så vi en liten koselig hytte med torv på taket  og med nydelig utsikt over Rondane og Jotunheimen. En jakthytte fra 1930. "Herregud så heldige de er som har den hytta", sa jeg til mannen min.  Også gikk det slik etter litt flaks og tid  at vi fikk kjøpt denne fine jakthytta på Ringebufjellet med torv på taket. 

Da overtakelsen av hytta var i boks ble jobben med å gjøre den til sin "egen" satt i gang. – Da vi var i gang med oppussing og jeg skulle starte med å innrede hytta, så fant jeg ikke noen butikk som hadde den stilen og de tingene jeg hadde lyst på.  Det tok mye tid å finne det jeg trengte for å sette vårt preg på det hele. Etter som tiden gikk kom tanken om å starte opp noe selv snikende som kunne dekke egne ønsker, og kanskje andres.

– Jeg tenkte at det kanskje ikke bare var jeg som savnet en nettbutikk med det sortimentet jeg var på utkikk etter. 

Med bakgrunn som Grafisk designer og en brennende interesse for interiør ble dette en drøm som gikk i oppfyllelse. 

Tre år etter var eventyret i gang. Nettbutikken Hyttestil.no var et faktum.

I tillegg til nettbutikken har vi et showroom, lager og kontor i Neverveien 13, 3086 Holmestrand.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på. 

Ring, send e-post eller besøk oss på

Hyttestil.no
Neverveien 13
3086 Holmestrand

Tlf.: 97697379
E-post: Hyttestil.no

 

 

 

 

Trykk ENTER for å søke